Barbecook

UITVERKOOP BARBECOOK

BBQS EN ACCESSOIRES IN VOORRAAD -25%

 

 

Bent u op zoek naar een Barbecook barbecue?

Een Barbecook kopen? Dat doe je goedkoop, bij Barbecueland!

Met Barbecueland, de webshop van Coppens Buitenconcept, de speciaalzaak op het gebied van barbecues, bent u slechts enkele muisklikken verwijderd van gezellige en lekkere momenten. Ga zeker eens kijken: www.barbecueland.be

Ben je opzoek naar een echte topbarbecue aan een redelijke prijs? Kies dan voor een Barbecook barbecue.

Sinds 1985 zorgt het Belgische Barbecook voor veilige, efficiënte en kwalitatieve barbecues aan een lage prijs. Barbecook is al jaren gespecialiseerd in zowel houtskool barbecues, gas barbecues, tafelbarbecues, inductie barbecuerookovensplancha, vuurkorven als barbecue accessoires. Bovendien zijn deze barbecues verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren. 

Houtskool barbecue

Alleen met het perfecte houtskoolvuur van Barbecook heb je genoeg kracht om zonder deksel te barbecueën. Dit vuur bereik je heel eenvoudig dankzij het uniek QuickStart-systeem met regelbare luchttoevoer. Zo creëer je in elke situatie de ideale luchtcirculatie. Je barbecuet ook altijd lekker gezond, want door te grillen zonder deksel dringen er geen gevaarlijke stoffen in je bereidingen. Met het handig verstelbaar rooster vermijd je bovendien alle contact met ongezonde flare-ups.

Barbecook houtskool bbq

 

Barbecook houtskool bbq

 

Barbecook houtskool bbq

 

Gas barbecue

Door de krachtige branders bereik je zo hetzelfde heerlijke resultaat als op een houtskoolbarbecue. Op elke brander zit een elektronische ontsteking, die zorgt voor opeenvolgende vonken waardoor het aanmaken vlotter en veiliger gebeurt. Door hun uitvoering in email zijn roosters, kuip, warmhoudroosters en warmteverdeelplaten eenvoudig en snel schoon te maken.

Barbecook gasbarbecue

 

Barbecook gasbarbecue

 

 

 

Accessoires

Een breed gamma BBQ-accessoires specifiek ontwikkeld voor elk type BBQ (houtskool en gas). Ook voor de aanmaak en het onderhoud.