Big Green Egg

Bent u op zoek naar een Big Green Egg barbecue?

Een Big Green Egg barbecue kopen? Dat doe je goedkoop, bij Barbecueland!

Met Barbecueland, de webshop van Coppens Buitenconcept, de speciaalzaak op het gebied van barbecues, bent u slechts enkele muisklikken verwijderd van gezellige en lekkere momenten. Ga zeker eens kijken: www.barbecueland.be

Outdoor Cooking

Afgeleid van een duizend jaar oude kookvorm en vervaardigd van hoogwaardig keramisch materiaal, is Big Green Egg hét ei van Columbus voor al wie buiten wil koken, bakken, grillen, roosteren en roken.

Na 15 minuten is de temperatuur ideaal en kan de barbecue zo effectief benut worden dat het vlees razendsnel dichtschroeit en alle sappen op die manier bewaard blijven.
Van steak tot geroosterde ham, van scampi tot forel, met Big Green Egg wordt u een absolute meester in barbecue.

Big Green Egg outdoor cooking

Van pizza tot vis

En dat is nog niet alles: waarom geen pizza bakken in Big Green Egg? Of de perfecte kip? Big Green Egg is zowel oven als barbecue en biedt ongekende mogelijkheden voor uw tuinfeesten.

Deze authentieke "American Barbecue" is zuinig, duurzaam en betrouwbaar. Big Green Egg presenteert 4 modellen: van Mini voor camping of open haard tot Large voor zomerse feesten.

Big Green Egg outdoor cooking

Anytime, anywhere

De "onverwoestbare" glazuurlaag van de buitenkant beschermt deze barbecue tegen weer en wind en wordt nooit echt gloeiend heet. Big Green Egg kan veelvuldig gebruik aan. Duurzaamheid, kwaliteit en -zeker niet te vergeten- veiligheid stonden centraal bij de ontwikkeling. Ook in de meest hobbelige tuin behoudt Big Green Egg zijn stabiele positie en krijgt de wind geen vat op de relatief kleine vuurhaard. Een hele geruststelling met kinderen in de buurt.

Big Green Egg outdoor cooking

Big Green Egg kan worden geleverd met handige accessoires: van pizzasteen tot aangepaste tuintafel.

alle modellen van big green egg