Boretti

Hier ziet u het logo van Boretti

Bent u op zoek naar een Boretti barbecue?

Een Boretti barbecue kopen? Dat doe je goedkoop, bij Barbecueland!

Met Barbecueland, de webshop van Coppens Buitenconcept, de speciaalzaak op het gebied van barbecues, bent u slechts enkele muisklikken verwijderd van gezellige en lekkere momenten. Ga zeker eens kijken: www.barbecueland.be

Boretti Inizio & Boretti Fuori

Wij volgen de beide Boretti barbecue collecties, zowel de Inizio collectie als de Fuori collectie worden door ons en Barbecueland aangeboden. Twee collecties, meer keuze.

De Inizio collectie bevat de meer authentieke barbecues in verschillende leuke kleuren. Daarbij horen zowel houtskoolbarbecues (Boretti Carbone) als gasbarbecues (Boretti Bernini, Boretti Piccolino, Boretti Da Vinci) en de bijhorden barbecue accessoires.

Boretti Berini uit de Inizio collectie

De fuori collectie bevat de moderne Boretti barbecues. In deze collectie worden houtskoolbarbecues (Boretti Barilo), gasbarbecues (Boretti Ligorio, Boretti Maggiore) of een barbecue die zowel op gas als op houtskool werkt (Boretti Ibrido)aangeboden.

De Boretti Ligorio uit de Fuori collectie

Boretti Outdoor Kitchens

Boretti staat voor: degelijkheid, een prachtig design en uitmuntende kwaliteit. Met de Boretti Outdoor Kitchens kunt u vanaf nu ook buiten op een Boretti koken, lekker op uw terras of balkon. Boretti Outdoor Kitchens hebben een geheel eigen design en natuurlijk twee jaar fabrieksgarantie. 

Wat is een Outdoor Kitchen?

Een Boretti Outdoor Kitchen is feitelijk een gasgrill of gasbarbecue. U kunt hiermee op elk moment en zonder lange voorbereidingen gemakkelijk buiten koken, bakken of grillen. Met één druk op de knop ontsteekt u de Outdoor Kitchen en is hij klaar voor gebruik. Geen hinderlijke rook meer bij het aansteken! Omdat er geen briketten of houtskool gebruikt worden, zult u tevens aanzienlijk minder verbruikskosten hebben in vergelijking met een traditionele barbecue. Door de gasbrander(s) is de vlam erg goed te regelen en (bijna) elke Outdoor Kitchen heeft een thermometer in de kap om voor perfecte controle tijdens het grillen te zorgen. 

Gewoon buiten

De meeste Outdoor Kitchens worden geleverd met een sterke vinyl hoes, zodat u hem het hele jaar buiten kunt laten staan. Juist dan zult u frequent gebruikmaken van de Outdoor Kitchen. Ook is het mogelijk om speciale overkappingen te kiezen voor uw Outdoor Kitchen. Het comfort dat de Boretti Outdoor Kitchen u biedt, bespaart u tijd. Deze tijd kunt u gezellig besteden aan uw familie of uw gasten, kortom de belangrijke zaken in het leven!

Calypso

Wij raden u aan uw gasbarbecue of terrasverwarmer te gebruiken in combinatie met een Calypso lichtgewicht gasfles met 8kg propaangas van de nieuwste generatie. De Calypso gasfles staat voor een mobiele, veilige en comfortabele energie: Het comfort van Calypso vergezelt u naar al uw bestemmingen! 

U hoeft nooit meer zonder propaangas te zitten

Een lichtgewicht gasfles die u makkelijk verplaatst

Uw gas duurzaam en stevig verpakt

Veiligheid is een essentieel onderdeel van Calypso

Klik hier om te zien hoe veilig en eenvoudig de aansluiting met een Calypso gasfles is.