Broil King

/content/broilking

Bent u op zoek naar een Broil King barbecue?

Een Broil King barbecue kopen? Dat doe je goedkoop, bij Barbecueland!

Met Barbecueland, de webshop van Coppens Buitenconcept, de speciaalzaak op het gebied van barbecues, bent u slechts enkele muisklikken verwijderd van gezellige en lekkere momenten. Ga zeker eens kijken: www.barbecueland.be

Roestrij stalen Dual-Tube Branders

De gepatenteerde Dual-Tube brander technologie van Broilking verbetert de bakprestatie aanzienlijk. De hitte wordt gelijkmatig verdeeld met een gelijkmatige gasdruk en vlamhoogte, dus geen te hete of te koude plaatsen.

Extra diepe ovens

Broilkings ruime, dikke en diepe ovens bieden superieure bakmogelijkheiden voor o.a. indirect bakken. De hitte wordt gelijkmatig verdeeld doorheen de gehele barbecue zodat u meer controle heeft en kan koken met consistente kooktijden.

Gietijzeren braadroosters

Professionele topchefs hebben een voorkeur voor gietijzeren braadroosters omdat deze het beste de warmte vasthouden waardoor het vlees het beste kan worden dichtgeschroeid. Superieure braadroosters betekenen superieure bakresultaten

Flave-R-Wave

De vleessappen worden opgevangen door het roestvrij stalen Flave-R-Wave baksysteem en verdampen onmiddellijk. De dampen die hierbij vrijkomen geven uw eten die typische en heerlijke barbecue smaak.

Zie hier een sfeer foto van Broil King

Calypso

Wij raden u aan uw gasbarbecue of terrasverwarmer te gebruiken in combinatie met een Calypso lichtgewicht gasfles met 8kg propaangas van de nieuwste generatie. 

U hoeft nooit meer zonder propaangas te zitten, want je ziet hoeveel gas er nog in de fles zit !

Een lichtgewicht gasfles die u makkelijk verplaatst

Uw gas duurzaam en stevig verpakt

Veiligheid is een essentieel onderdeel van Calypso

Klik hier om te zien hoe veilig en eenvoudig de aansluiting met een Calypso gasfles is.