Indu+

Bent u op zoek naar een Indu+ buitenkeuken?

Een indu+ buitenkeuken kopen? Dat doe je goedkoop, bij Barbecueland!

Met Barbecueland, de webshop van Coppens Buitenconcept, de speciaalzaak op het gebied van barbecues, bent u slechts enkele muisklikken verwijderd van gezellige en lekkere momenten. Ga zeker eens kijken: www.barbecueland.be

Outdoor Cooking

Rol je de keuken even naar buiten, schat?

Buiten koken was nog nooit zo eenvoudig. De mobiele en modulaire trolleys van indu+ met de verwisselbare kookplaten staan voor snel, gezond en tegelijk energiebesparend koken. Zowel binnen als buiten!

In tegenstelling tot vroeger waar de kok des huizes zich uren opsloot in de keuken en afgezonderd was van gasten, is koken vandaag een sociaal gebeuren. Het is een fijn moment dat we willen delen met onze genodigden en dat zich het liefst bij mooi weer buiten afspeelt. Bovendien willen we zo weinig mogelijk tijd verliezen en met z'n allen gezonder gaan eten. En het moet snel gaan, maar tegelijk ook veilig en energievriendelijk zijn.

Klassiek

De klassieke inductiekookplaten op de indu+trolleys is de ideale manier om in-en outdoor te koken, het biedt een gezond, snel en veelzijdiger alternatief voor de (gas) barbecue.

Hier ziet u het klassieke kook gedeelte van de outdoor keuken van indu plus

Wok

De Chinezen gebruiken de Wok al meer dan 2000jaar. Het was het enige keukengerei dat op het platteland gebruikt werd. Vandaag de dag is het gebruik niet enkel meer beperkt tot de Aziatische keuken. De Wok kan tevens aangewend worden voor de bereiding van Europese gerechten. In een Wok kan men sauteren, sudderen, bakken, marineren en stomen. De Wok beidt snelle en gezonde kookmethodes, aangepast aan onze leefwijze.

hier ziet u het wok gedeelte van de outdoor keuken

Grill

De Indu+ 400 grill komt snel op temperatuur: hij wordt al na enkele seconden zichtbaar rood. In minder dan een minuut kunt u al uw bereidingen beginnen aanbraden. Dankzij de hoge temperatuur op het keramische oppervlak kan het vlees gemakkelijk geschroeid worden.

Hier ziet u de grilmodule van de indu keuken

Teppanyaki

De Teppanyaki maakt gebruik van de allernieuwste infraroodtechnologie. Het metalen kookvlak bestaande uit hoogwaardige meerlaging composietmateriaal (roestvrij staal) maakt het mogelijk om een gelijkmatige temperatuur van ongeveer 250°C te bereiken zonder het roestvrij staal te vervormen of te oxideren.

Teppanyakken op een outdoor keuken