Moderne stijl

Op zoek naar een poolhouse aan de beste prijs,kwaliteit?

Een moderne poolhouse kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, bij Buitenconcept!

Op Buitenconcept, de webshop van Coppens Tuin & Adviescenter Coppens, kan u gemakkelijk en snel van thuis uit een poolhouse, tuinhuis, poort of carport bestellen. U kan een keuze maken uit één van onze standaardpakketten. Moest een standaardpakt niet passend zijn, dan kan u ook steeds beroep doen op maatwerk. Meer info op: www.Buitenconcept.be

Buitenconcept

Genieten

Droom je al een tijdje van een eigen relaxatieruimte? Misschien heb je binnenshuis niet voldoende plaats én vond je tot nu toe geen sluitende buitenoplossing? Zoek niet verder want met onze moderne poolhouses hebben we een pasklaar antwoord op al je vragen.

Vervolmaak je tuin, zwembad of tuinkamer met een oogstrelende poolhouse. Zorg ervoor dat thuisrelaxatie steeds centraal staat in het dagelijkse leven. Het moderne design zorgt voor een opfleuring van je huis, tuin en/of zwembad. Een bijgebouw met alles aanwezig voor jouw ultieme thuisrelaxatie: combineer jacuzzi, ligbed, sauna, binnendouche én zonnekamer om aan de nieuwste trend te beantwoorden. Onze maatwerk poolhouses versterken het karakter van uw woning en sluiten naadloos aan op de reeds aanwezige architectuur.

Hoe begint het?

Waarschijnlijk heb je al enkele ideeën over hoe jouw droompoolhouse er gaat uitzien.  Zoniet kan je al heel wat inspiratie opdoen aan de hand van de foto's van onze eerdere realisaties.

Het ontwerp

Met een eenvoudig grondplan kunnen we aan de slag. We overlopen samen met jou hoe de opbouw er dient uit te zien : welke wanden dienen dichtgemaakt, waar voorzie je een raam, neem je een draaideur of een schuifdeur,... je zegt het maar.
Wens je een realistische situatieschets, dan is het aangewezen dat we eerst bij jou ter plaatse langskomen.

Zie hier een schets van een moderne poolhouse Hier ziet u een afbeelding van een moderne poolhouse  

 

Welke materialen gebruiken? 

Jij beslist zelf hoe jouw poolhouse er zal uitzien. Voor de dakbedekking kies je voor een metaalplaat met isolatie of een EPDM rubberafdichting. Ook de houtkeuze bepaal je zelf : grenen, padouk, ceder, thermowood,... stuk voor stuk duurzame materialen. De poolhouses worden geleverd en geplaatst door onze eigen plaatsingsdienst.
 

En wat gaat het kosten?

Je kan een volledig gratis offerte bekomen. Aan de hand van een vragenlijst kan je van ons binnen de week al een eerste prijsindicatie bekomen. 
Voor een definitieve offerte wordt er best een afspraak gemaakt, om alles tot in detail te bespreken om zo te komen tot een verfijnde definitieve offerte.
 

De uitvoering

De plaatsing gebeurt door onze eigen plaatsingsdienst. We verzorgen niet alleen de plaatsing zelf, ook de voorbereidende werken (betonplaat, vloer) alsook bijkomende afwerking (electriciteit,verlichting, verwarming,...) nemen we voor onze rekening indien nodig.