Poorten

Op zoek naar een houten poort aan de beste prijs, kwaliteit?

Een houten poort kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, bij Buitenconcept!

Op Buitenconcept, de webshop van Coppens Buitenconcept, kan u gemakkelijk en snel van thuis uit een poolhouse, tuinhuis, poort of carport bestellen. U kan een keuze maken uit één van onze standaardpakketten. Moest een standaardpakt niet passend zijn, dan kan u ook steeds beroep doen op maatwerk. Meer info op: www.Buitenconcept.be

Buitenconcept

Functionaliteit & Vormgeving

Een poort verleent u toegang tot uw woning, maar zorgt ook voor veiligheid en privacy. Houten poorten hebben voor ons geen geheimen. Niet alleen aan de vormgeving, maar ook aan de duurzaamheid en stabiliteit van de constructie wordt veel aandacht besteed. Wij maken ook massieve poorten op maat, en voor wie extra comfort op prijs stelt, zijn er de geautomatiseerde poorten.

Massieve poorten in Padouk

Padouk is een tropische hardhoutsoort met duurzaamheidsklasse 1. Dit betekent dat de natuurlijke duurzaamheid boven de 25jaar ligt. Padouk hout is bovendien heel stabiel en laat zich glad schaven. Daardoor is het uiterst geschikt voor deze exclusieve poorten. Vers geschaafd heeft Padouk een helrode kleur. Na ongeveer 1maand verkleurt het naar bruin om uiteindelijk een zilvergrijze tint aan te nemen met een mooie zichtbare houttekening.

 

Een houten poort op maatwerk

Automatisatie

Deze Padoukpoorten kunnen uitgerust worden met bovengrondse of ondergrondse automatisatiesystemen, Hiervoor zijn er speciale hengsels, die de kracht van de motor perfect naar de poort overbrengen. Exclusiviteit en gebruiksgemak zonder zorgen! Onze poorten kunnen ook voorzien worden van parlofonie/videofonie.

Een voordeel van een poort met automatische parlefoon en intercom

De poorten worden geleverd en geplaatst door onze eigen plaatsingsdienst.