Terrassen

Terras laten plaatsen aan de beste prijs, kwaliteit?

Een terras laten plaatsen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, bij Buitenconcept!

Op Buitenconcept, de webshop van Coppens Buitenconcept, kan u gemakkelijk en snel van thuis uit een poolhouse, tuinhuis, poort of carport bestellen. U kan een keuze maken uit één van onze standaardpakketten. Moest een standaardpakt niet passend zijn, dan kan u ook steeds beroep doen op maatwerk. Meer info op: www.Buitenconcept.be

Buitenconcept

Een meerwaarde voor uw woning of tuin

Het terras is in de hedendaagse wooncultuur een belangrijk verlengstuk van de woonkamer geworden. Een terras in hout is stijlvol warm én duurzaam... een meerwaarde voor uw woning en uw tuin!
Coppens Tuincenter werkt met duurzame exoten houtsoorten zoals Padouk, Ipé, Bilinga of Itauba. Stuk voor stuk houtsoorten uit de hoogste duurzaamheidklasse. Er zijn vlakke planken, maar ook geprofileerde (met fijn of grof antislipprofiel).
Ook uit geïmpregneerd rood Noords grenenhout worden terrasplanken gemaakt. Dankzij de doorgedreven impregnatietechniek zijn deze planken even duurzaam als de beste exotenhoutsoorten.

hier ziet u een terras op maatwerk

Tips voor het onderhoud van houten terrassen

Ons tuinhout hoeft niet extra beschermd te worden tegen aantasting door schimmels of insecten.

Te vermijden

- Hogedrukreiniger
Door het gebruik van een hogedrukreiniger kunnen de houtvezels van de planken loskomen en loopt het terras onherstelbare schade op.
- Bijtende producten
Ook sommige bijtende producten kunnen het hout aantasten en beschadigen.

De terrassen worden geleverd en geplaatst door onze eigen plaatsingsdienst.