Traditionele stijl

Op zoek naar een poolhouse aan de beste prijs, kwaliteit?

Een traditionele poolhouse kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, bij Buitenconcept!

Op Buitenconcept, de webshop van Coppens Tuin & Adviescenter Coppens, kan u gemakkelijk en snel van thuis uit een poolhouse, tuinhuis, poort of carport bestellen. U kan een keuze maken uit één van onze standaardpakketten. Moest een standaardpakt niet passend zijn, dan kan u ook steeds beroep doen op maatwerk. Meer info op: www.Buitenconcept.be

Buitenconcept

Duurzaamheid

De eiken houten poolhouses zijn van duurzame kwaliteit dankzij het gebruik van eerste keuze eik.Meer en meer maken we echter gebruik van andere materialen zoals hardhout padouk of thermisch behandeld hout.Het warme accent van het hout geeft een aangenaam gevoel en vormt de schakel tussen uw woning en tuin. Trek zo het vakantiegevoel door in je eigen tuin. Het zijn stuk voor stuk charmante creaties die voor jouw tuin een belangrijke meerwaarde betekenen. Een maatwerk tuinconstructie versterkt het karakter van je woning.

Hoe begint het?

Je zal wel al ongeveer een idee hebben over hoe jouw droomproject er zou moeten uitzien. Zoniet kan je al enkele ideeën opdoen aan de hand van de talrijke fotos van onze eerdere realisaties.
 

Het ontwerp 

Met een eenvoudig grondplan kunnen we al aan de slag. We overlopen in samenspraak hoe de opbouw er dient uit te zien : welke voorkeur van stijl (traditioneel, rustiek, toch eerder strak). Welk daktype wens je  (zadeldak, noordboomdak, dak met een wolfseind). Welke ramen of deuren te voorzien, ...

Wens je een realistische situatieschets, dan is het aangewezen dat we vooraf bij U langskomen.

Hier ziet u een schets van een poolhouse Hier ziet u een eigen poolhouse in traditionele stijl met een zadelzak

Welke materialen?

Je beslist zelf hou je poolhouse er zal uitzien. 
Voor de basisconstructie kies je uit eiken balken, padouk hardhout of geïmpregneerd grenenhout.De beplanking kan in eik, lariks, padouk, grenen, thermowood,...

Voor de dakbedekking zijn tegelpannen of cedershingles een logische keuze,maar we gebruiken ook soms dezelfde dakpannen van het woonhuis. 

Wat gaat het kosten?

Je kan een volledig gratis offerte bekomen. Aan de hand van een vragenlijst kan je van ons binnen de week al een eerste prijsindicatie bekomen.
Voor een definitieve offerte wordt er best een afspraak gemaakt, om alles tot in detail te bespreken om zo te komen tot een verfijnde definitieve offerte.

De uitvoering

De plaatsing gebeurt door onze eigen plaatsingsdienst. We verzorgen niet alleen de plaatsing zelf, ook de voorbereidende werken (betonplaat, vloer) alsook bijkomende afwerking (electriciteit, verlichting, ingewerkte schouw,...) nemen we voor onze rekening, indien nodig.