Tribù

Tuinmeubelen - Logo Tribu

Tribù Collectie: Design Outdoor Furniture

Bij Tirbu zijn ze gepassioneerd door design dat tijdloos is. Mooie, zuivere lijnen die krachtig zijn door hun eenvoud. Ook wordt er heel veel aandacht besteed aan materialen en detailafwerking die perfect moeten zijn want uw meubelen voor buiten verdienen even mooi te zijn als uw meubelen voor binnen. Het Belgische Tribù behoort tot de wereldtop in het segment van exclusief, high-end buitenmeubilair. Het was één van de pioniers die in de vroege jaren 90, het terras en de tuin als een verlenging van het huis zag.

Tribù missie

"Het ontwerp en commercialiseren -op de retail en projectmarkt- van innovatieve buitenmeubelen van hoogwaardige kwaliteit, met een puur, vertrouwd en tijdloos design, die een toegevoegde waarde bieden op lange termijn en de dagelijkse stress even doen vergeten."
De designs zijn verdeeld in 2 verschillende merken die een gelijkenis vertonen op gebied van hun hoogwaardige kwaliteit, ergonomisch zitcomfort en unieke detailafwerking, mooie verschillen in stijl en presentatie.

Tribù the act of leisure

Tribù haalt zijn inspiratie uit de architectuur. Het is een mix van eigentijdse elegantie, modernisme en karaktervolle puurheid, die zelfs na jaren niet gaat vervelen. Enkel materialen van de hoogste kwaliteit komen in aanmerking.

Tribù versus

Tribus versus heeft een mediterrane flow en combineert een stijl zonder franjes met warme, authentieke materialen. Basic chic, zonder meer.

Designers

Vincent Van Duyser
Neutra
Belgische architect Vincent Van Duyser heeft tal van interessante projecten op zijn naam staan, zowel nationaal als internationaal. Voor tribù ontwierp hij "Neutra", een sobere maar elegante collectie met zuivere, vloeiende lijnen en verfijnde details.

Fabiaan Van Severen
Mirthe
Fabiaan Van Severen studeerde af als kunstschilder maar sloeg de weg in van meubelontwerper en interieur inrichter. Voor de Mirthe tafel en bank koos hij bewust voor aluminium: sterk, licht en volledig recycleerbaar, ideaal voor buiten dus.

Wim Segers
Mirthe - Arc - Pure sofa - Natal light - Natal techno - Natal teak - Natal sofa - Nonalith - Zenith - Kos Laquered - Kos Teak
Wim Segers is al sinds jaren de huisdesigner van Tribù.

Bram Bollen
Vintage - Terra
De verfrissende Vintage collectie, geïnspireerd op de 70ies en het eerste buitenmeubel in kunststof, was van zijn hand. In de Terra collectie speelt hij met Canax, een sterke, maar zeer natuurlijk ogende vezel op basis van hennep.

Andrei Muntearie
Pure sofa
Pure sofa herleidt design tot de essentie: pure eenvoud en elegantie karakteriseren dit ontwerp.

Red round shape