Tuinmachines Stiga

 

Bezoek onze webshop

www.stigastore.be

Bent u op zoek naar een tuinmachine, grasmachine, grasmaaier of dergelijke? Dan bent u op onze nieuwe webshop, Stigastore.be, aan het juiste adres! Op deze webshop kan u vanuit uw luie zetel alle tuinmachines vanuit het Stiga assortiment bestellen. Alle bestellingen boven 100euro worden gratis aan huis geleverd!

Stigastore.be en Coppens Buitenconcept hebben ook een eigen hersteldienst voor tuinmachines. Onderhoud en herstellingen worden door onze hesteldienst uitgevoerd!

Stiga Robotmaaier

Het doel van Stiga is om u meer te laten genieten van alles in en rond de tuin.  Innovatie is voor hen een prioriteit. Ze waren de pioniers in de knikbesturing, 4WD en natuurlijk de Multiclip maaitechnologie. Ze garanderen u een lange levensduur van uw tuinmachines.

Aandacht voor het milieu en het gebruiksgemak van de tuinier zijn uitermate belangrijk. Geniet mee van Zweedse topkwaliteit!

Stiga grasmaaier Stigastore

Wij hebben een eigen hersteldienst en service na verkoop.

Aspen 2takt benzine

Wij raden u Aspen 2takt benzine aan in combinatie met onze tuinmachines 2takt.

Aspen is unieke brandstof voor wie het beste wil voor de gezondheid, machine en milieu. De moter start beter en loopt beter, de noodzaak van service neemt af en de levensduur neemt toe. Aspen is bijna helemaal vrij van zwavel, benzeen en aromaten en bevat 99% minder schadelijke kooltwaterstoffen.