Weber

GENIET NU VAN DE MOOIE NAJAARSACTIE OP

GENESIS II EN GENESIS II LX STOCKMODELLEN

Geldig zolang de voorraad strekt 

-30% 

 

Hier ziet u het logo van Weber

Bent u op zoek naar een Weber barbecue?

Een Weber barbecue kopen? Dat doe je goedkoop, bij Barbecueland!

Met Barbecueland, de webshop van Coppens, de speciaalzaak op het gebied van barbecues, bent u slechts enkele muisklikken verwijderd van gezellige en lekkere momenten. Ga zeker eens kijken: www.barbecueland.be

Weber Diamond dealer

Coppens Buitenconcept is één van de weinige Weber Diamond dealers. Dit betekent dat wij de hoogste partner status hebben met Weber! Hierdoor kunnen we onze klanten de beste service garanderen. Daarnaast betekent dit dat wij het complete Weber assortiment aanbieden in onze winkel en op onze webshop Barbecueland.be.

Weber diamond dealer Barbecueland

Toonaangevend in barbecues

Voor een absolute topbarbecue kies je natuurlijk voor een Weber. Dit bedrijf is al bijna 60 jaar specialist in het maken van barbecues en alles wat daarbij hoort. Van de oorspronkelijke houtskoolbarbecue tot aan de luxe gasbarbecues, superieure buitenkeukens, praktische elektrische barbecues en natuurlijk alle denkbare accessoires. Ze richten zich niet alleen op barbecues, ze voorziet in het complete buitenleven!

Houtskoolbarbecues

De herkenbare bolvormige houtskoolbarbecue neemt trendy allures aan met nieuwe kleuren om van te smullen! Voor de liefhebbers van de traditionele houtskoolbarbecue bestaat het assortiment voortaan uit zes verschillende kleuren zodat het zowel voor uw ogen als uw smaakpapillen een genot is. Op vlak van etensbereiding is de barbecue onberispelijk: dankzij het deksel heeft u de smeulende kolen en het kookproces perfect onder controle. Of men het eten nu direct boven de hittebron braadt of het dankzij de indirecte grillmethode bakt zoals in een oven, het resultaat zal altijd even perfect zijn. Voor de creatievelingen hebben ze bovendien een groot assortiment aan toebehoren, speciaal ontworpen voor de houtskoolbarbecues, die toelaten om in een vingerknip over te schakelen van het traditioneel grillen naar de bakplaat of de wok.

Elke houtskoolbarbecue geniet trouwens van 10 jaar garantie op de kuip en het deksel. Neem gerust eens een kijkje op onze webshop of in onze winkel voor ons uitgebreid assortiment aan houtskoolbarbecues.

Weber barbecue's samen met de vrienden

Gasbarbecues

Meer dan de gewone barbecues, zijn de gasmodellen de referentie voor wat de buitenkeuken betreft. Voorzien van een groot grillrooster, werkbladen, kasten en voor sommige modellen ontworpen extra's zoals het braadspit of de "Sear Station", vormen de gasbarbecues een absolute must. Perfect mobiel en zeer goed uitgerust, laten deze barbecues toe de meest complete gerechten klaar te maken en van een unieke smaak te voorzien. Dankzij het exclusief systeem blijft de smaak van de ingrediënten intact, worden de vetten verwijdert en verdampen de kooksappen. Zo bereid je eenvoudige wijze gerechten als een meester-kok.

Elke gasbarbecue van de reeksen Spirit, Genesis en Summit geniet trouwens van 10 jaar garantie op de kuip en het deksel, de andere gasbarbecues hebben een garantie van 5jaar. Neem gerust eens een kijkje op onze webshop of in onze winkel voor ons uitgebreid assortiment aan gasbarbecues.

Hier ziet u een foto van een hele familie aan de weber gasbarbecue

Elektrische barbecues

Om het even waar eenvoudig te installeren, zijn de Q-reeks, elektrische barbecues gans het jaar door de ideale bondgenoot voor een evenwichtige keuken. Dankzij het grillen met gesloten deksel laten de elektrische barbecues toe om zowel op het balkon als in een klein stadstuintje te grillen zonder overlast voor de buren. Omdat ze krachtig zijn en ook praktisch, zorgen ze steeds voor een perfecte controle en een geslaagd culinair resultaat. De combinatie van veiligheid en betrouwbaarheid, laat iedereen toe de Q modellen te gebruiken en steeds verrassend uit de hoek te komen, van nieuweling tot ervaren kok! De Q modellen zijn beschikbaar in twee maten. De Q 240 geschikt voor maaltijden tot 9 personen. Het kleinste model de Q 140 bereidt dit jaar z'n kleurenprogramma uit met de kleur bordeaux. Weber Q, gebruiksvriendelijk en mooi! Stekker erin en u kan van start gaan!

Elke elektrische barbecue geniet trouwens van 5jaar garantie op de kuip en het deksel. Neem gerust eens een kijkje op onze webshop of in onze winkel voor ons uitgebreid assortiment aan elektrische barbecues.

Toebehoren

Aangezien het barbecueën oneindig veel variëteiten kent, biedt Weber talrijke toebehoren aan om te kunnen grillen in de beste omstandigheden. Van de bakplaat, tot de pizzasteen tot de groentekorf, met deze professionele instrumenten is alles voorzien om te kunnen genieten van een afwisselend menu! Ook voor meer ervaren koks hebben we handige snufjes zoals onze thermometers en onze nieuwe Weber receptenboeken.

Neem gerust eens een kijkje op onze webshop of in onze winkel voor ons uitgebreid assortiment aan barbecue toebehoren.

Hier ziet u ons uitgebreid assortiment aan weber artikelen Hier ziet u enkel BBQ accessoires van Weber